Vaalilehti

Voit lukea vaalilehteni täältä. Mukavia lukuhetkiä ja muista äänestää!

 

Kuntavaalit 2017

Helsingin tulee olla avoimuuden ja innovatiivisuuden kärki. Meillä pitää olla rohkeutta antaa ihmisten muokata kaupungin toimintoja ja kunnioittaa asukkaiden kulttuurien ja kielien moninaisuutta. Meidän on vaalittava lasten ja nuorten tulevaisuudenuskoa ja heidän soisi ympärillään tuntevan monien välittävien aikuisten verkoston. Vanhenevat Helsinkiläiset kantavat meille kaikille hyödyllisiä, tärkeitä kokemuksia mukanansa. Kun heidän voimat tyrehtyvät heidän tulee tietää että he voivat saada tarvitsemaansa apua ja että heitä kunnioitetaan kuten kaikkia muitakin ihmisiä. Haluan vahvistaa kaksikielistä ja monikultuurista Helsinkiä ja tulen tekemään kaikkeni vastustaakseni Trumpilaisia tuulia minun Helsingissäni.

 

Agendani

IHMISOIKEUDET ovat aina muodostaneet urani punaisen langan – niin kansanedustajana, peruspalveluministerinä, diplomaattina kuin etenkin Etyj-edustajana. Toimittuani viisi vuotta vähemmistövaltuutettuna tähtäimessäni on nyt eduskuntapaikka. Olen ehdokkaana, koska uskon ja tiedän, että politiikka on keskeinen väline yhteiskunnan muuttamisessa. Usko politiikkaan on uskoa demokratiaan.

MINUN SUOMESSANI ketään ei jätetä heitteille. Jokainen lapsi on arvokas, jokainen ihminen tärkeä. Hyvinvointiyhteiskuntamme perustuu menestykseen, jota olemme saavuttaneet tasa-arvoon ja yhdenvertaisuuteen liittyvissä asioissa. Suomalaisten lasten tulee voida luottaa siihen, että aikuiset luovat hyvät edellytykset heidän tulevaisuudelleen. Uskon maailmaan, jossa ihmisoikeuksia kunnioitetaan ja jossa jokainen saa itse valita oman identiteettinsä. Ihmisarvon kunnioituksen määrä näkyy vähemmistöjen suojelussa.

 

 

Eva Biaudet on saanut monia huomionosoituksia uransa aikana. Vuonna 2011 USA:n ulkoministeri Hillary Clinton palkitsi hänet ihmiskauppaa vastaan tehdystä työstä niin Suomessa kuin maailmanlaajuisestikin (TIP Hero). Biaudet'n ollessa Etyj-edustajana Ranskan presidentti myönsi hänelle Chevallier de legion d'honneur -kunniamerkin. Hän on saanut myös Fredrika Runeberg -palkinnon, Sotaveteraanien ansiomerkin, Folktingetin (Suomenruotsalaisten kansankäräjien) hopeisen ansiomitalin ja Suomen Leijonan ritarikuntien kunniamerkin. Hänet on myös valittu Vuoden virkanaiseksi ja vuoden feministiksi Ahvenanmaalla.

 

Vaalilehteni eduskuntavaaleissa 2015

http://online.fliphtml5.com/pbis/nool/

Eva vei erävoiton

Taisteluparit EVA BIAUDET (r) ja JUHO EEROLA (ps) ottivat yhteen 1.4. Sanomatalon mediatorilla ISTV:n suorassa lähetyksessä. Aiheena oli "Pakkoruotsi, onko kaksikielisyys rikkaus?" Kehätuomari ja radiotoimittaja Harri Moision mielestä voiton vei EVA BIAUDET. Lue lisää »

Olen palannut

OLEN PALANNUT politiikkaan muutaman vuoden tauon jälkeen. Olen ehdolla eduskuntaan, koska uskon ja tiedän, että politiikka on keskeinen työväline yhteiskunnan muuttamisessa. Poliitikon tulee olla rohkea ja seistä periaatteidensa takana, jotta saadaan aikaan parempi maailma meille kaikille.Lue lisää »
Eva Biaudet 2015